Dani otvorenih vrata udruga

Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske i ove godine organizirao je Dane otvorenih vrata udruga. Tom prilikom građani su mogli sudjelovati u brojnim kreativnim radionicama, predavanjima, predstavama, akcijama te upoznavanju s različitim društveno korisnim projektima i programima, ali i mogućnostima volontiranja u udrugama.

Kao i prethodnih godina, aktivno smo se uključili u ovo događanje 25.05. (četvrtak) prezentacijom triju projekata:
1. (J)AK RODITELJ, s ciljem osnaživanja, razvijanja kompetencija te podrške roditeljima djece s teškoćama i mladih osoba s invaliditetom; podupire Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku

2. OZANA – VRT DOBRE NADE, s naglaskom na inkluzivnu radionicu “Štrikeraj cafe”; podupire ga Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku

3. ŠKOLA ZA DOBRO- filcanje vune u partnerstvu sa školama; podupire Ministarstvo znanosti i obrazovanja