Svibanj 2017.

2. svibnja: posjet izložbi Izazovi moderne u Klovićevim dvorima

4. svibnja:  prisustvovali obilježavanju 40. obljetnice rada Udruga CeDePe Zagreb u Maloj dvorani KD Vatroslav Lisinski

6. svibnja: nekoliko naših korisnika sudjelovalo u 9. Regionalnom prvenstvu HR u plivanju za osobe s invaliditetom na Bazenu Utrina

– prisustvovali edukativnom koncertu ROCK’N’ROLL & COUNTRY SHOW u organizaciji Hrvatske glazbene mladeži i Total rock world, udruge zagrebačkih rockera u KD Vatroslav Lisinski. Na repertoaru su bili  izvorni ROCK’N’ROLL, country, evergreeni, hrvatski hitovi 60-ih i 70-ih, te autorske skladbi Waltera Neugebauera.

8. do 14. svibnja:  sudjelovali na Floraartu prigodnom prodajom

12. svibanj:  naši su korisnici isječkom i songom iz predstave “Ozanine stilske vježbe” nastupali na INKAZ-u , međunarodnoj smotri stvaralaštva osoba s poteškoćama koja se svake godine u organizaciji Centra za odgoj i obrazovanje Dubrava održava u Kazalištu Trešnja.

17. svibnja: druženje na ŠRC Trnje

– u sklopu projekta JA(K) RODITELJ održano je predavanje gđe. Vesne Mužina, dipl.soc. radnica, savjetnica pravobraniteljice za osobe s invaliditetom o snalaženju u sustavu usluga socijalne skrbi, te radionica pod vodstvom naše Mire Kliček

18. svibnja: održana redovna Skupština Udruge OZANA

19. svibnja: podržali Food Revolution Day u OŠ Voltino