Lipanj 2017.

08.06. U sklopu projekta „Škola za DOBRO“, koji sufinancira Ministarstvo znanosti i obrazovanja održana je radionica filcanja vune s učenicima OŠ T. Ujevića

09.06. u subotu se vrijedno radilo na izradi Ozaninih radosnih torbi za more. Vrijedne ruke korisnika, roditelja, zaposlenika „OZANE“, volontera stvarale su prekrasne torbe. Naravno,    ovaj projekt ne bi bilo moguće realizirati bez svesrdne  pomoć i donatora materijala za torbe veleprodaje Luki d.o.o.

Sredstva od ove prigodne prodaje bit će usmjerena za pokrivanje troškova režija „OZANE“  za lipanj.

12.06. Bili smo na završnoj svečanosti  u OŠ Voltino. U sklopu njihovog projekta „Etika“ održana je i prezentacija proizvoda nastalih kroz  naš zajednički projekt  „Škola za DOBRO“. Škola je organizirala i humanitarnu aktivnost za potrebite, među kojima je i „OZANA“. Hvala im iz srca!

13.06. održana je završna svečanost predškolskog programa „OZANE“. Naši mali korisnici su sa svojim tetama,  roditeljima i gostima odigrali predstavu „Plesna haljina žutog maslačka“.

Svečanost je uz predstavu imala i druge zanimljive aktivnosti-podjela poklona izrađenih u „OZANI“, svim predškolcima, a posebno onima  s kojima se opraštamo i koji odlaze u osnovne škole, te naravno i okrjepu delicijama iz „OZANINE“ kuhinje.

Sretno školarci!

16. lipanj – Hrvatska uživo – Soroptimist

Soroptimistice iz Zagreba slavile su svoju dvadesetu godišnjicu, a budući da nas kontinuirano pomažu i mi smo se pridružili tom slavlju

Čestitamo Objetnicu i od srca zahvaljujemo