Kolovoz 2017.

14.8.2017 – 21.8.2017 – Ljetovanje u Novom Vinodolskom u organizaciji Grada Zagreba u Domu Crvenog križa – Vila Rustica. Korisnici su sudjelovali u različitim aktivnostima plivanja, vježbanja, učenja plivanja, vježbanju irskog plesa, kreativnim radionicama, sportskim aktivnostima i zabavi uz glazbu; disco, karaoke i nastupe. Naročito zanimljiva je bila prezentacija vještina filcanja vune i izrada ribica od vune u sklopu projekta „Škola za DOBRO“ kojom su zainteresirani animatori i volonteri za edukaciju iz radionice filcanja vune za sljedeću godinu.

29.8 – Izlet vlakom u Karlovac i posjet slatkovodnim akvarijima „Aquatika“ uz stručno vodstvo. Cilj izleta bio je razgledati akvarij kako bi se potaknulo korisnike na kreativne aktivnosti crtanja i filcanja riba od vune. To je bila prezentacija projekta „Škola za DOBRO“ koju podupire Ministarstvo znanosti i obrazovanja. Nakon posjeta akvariju korisnici su crtali ribe, oslikavali ih šarenim bojama, a također su i filcali na otvorenom pored plaže na Korani gdje su se neki korisnici i kupali. Kasnije smo napravili predah uz ručak te smo prošetali i razgledavali Karlovac. Povratak u Zagreb bio je u večernjima satima.