Siječanj 2018.

Pored redovitih rehabilitacijsko-terapeutskih aktivnosti, tijekom siječnja događalo se i sljedeće:

11.01. radionica filcanja s učiteljima OŠ Trnjanska u sklopu projekta „Snaga korijena u mahu krila“, sufinanciranog  od Ministarstva znanosti i obrazovanja – link

17.01. Gđa. Miroslava Margetić  vodila je radionicu tkanja u „OZANI“

18.01. radionica filcanja s učenicima OŠ Tina Ujevića u sklopu projekta „Snaga korijena u mahu krila“ sufinanciranog  od Ministarstva znanosti i obrazovanja

24.01. u sklopu projekta  „Zajedništvo u različitosti“ sufinanciranog  od Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku  održan je susret   i učenika škole i djece s teškoćama u razvoju, korisnika predškolskog programa „OZANE“. Družili su se u zajedničkom kreativnom radu ostvarujući ciljeve projekta-toleranciju prema različitosti –  link

25.01. Radionica filcanja s učenicima OŠ Voltino u sklopu projekta „Snaga korijena u mahu krila“, sufinanciranog  od Ministarstva znanosti i obrazovanja – link

30.01. na fakultetu Studijskog centra za socijalni rad održan  je susret  profesora i studenata s predstavnicima udruga i ustanova u kojima će studenti izvršavati praksu i vježbe –tzv. orjentacijski suret