DOVU 2018

DANI OTVORENIH VRATA UDRUGA
Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske i ove godine organizira Dane otvorenih vrata udruga. Tom prilikom građani će moći sudjelovati u brojnim kreativnim radionicama, predavanjima, predstavama, akcijama te upoznavanju s različitim društveno korisnim projektima i programima, ali i mogućnostima volontiranja u udrugama.

Kao i prethodnih godina, aktivno ćemo se uključiti u ovo događanje 24.05. (četvrtak) prezentacijom tri projekta:

1. ZAJEDNIŠTVO U RAZLIČITOSTI – druženje korisnika OZANE i učenika iz OŠ Trnjanska s književnikom Mladenom Kušecom na temu izjednačavanja različitosti (10,00 do 12,00, Vukovarska 239)
  2. SNAGA KORIJENA U MAHU KRILA – filcanje vune s korisnicima OZANE i učenicima OŠ Tin Ujević u svrhu osvještavanja vrijednosti očuvanja baštine (13,00 – 15,00, Vukovarska 235)
  3. OZANA U ZAJEDNICI – ASISTENT U SUSJEDSTVU – prezentacija programa kroz segment „Štrikeraj cafea“ u kojem će korisnici OZANE zajedno s gostima Štrikeraj cafea izrađivati rukotvorine

S veseljem vas očekujemo!
Vaši Ozanovci