“ADVENT U OZANI”


Poštovani, 

i ove godine uoči Adventa realiziramo projekt “Advent u OZANI” koji povezuje u kreativnom stvaralaštvu naše korisnike i sve učesnike radionice – prijatelje „OZANE“.

Osim socijalne, projekt ima i humanitarnu vrijednost, budući da su prigodnom prodajom dosad prikupljena sredstva,  korištena za  pomoć obiteljima slabijeg socijalnog statusa, članova Udruge, za opremanje radionica, održavanje prostora, kupnju opreme za predškolski program i sl.

Ove bismo godine prikupljena sredstva usmjerili na izmjenu dotrajalih podnih obloga u prostoru predškolskog programa za djecu s teškoćama u razvoju.

Vjerujući u Vašu spremnost da podupirete djelatnosti kakve provodi naša Udruga, te podržavate i ovogodišnju prigodnu prodaju, nudimo Vam ADVENTSKE VIJENCE, ARANŽMANE i VIJENCE ZA VRATA izrađene u našoj radionici, kako biste u pravo vrijeme imali prikladno ukrašen  dom za vrijeme Adventa i Božića.

Primjerke  vijenaca nastalih  prošlih godina, možete vidjeti ovdje ili na našoj FB stranici Udruga Ozana.

Upozoravamo: Novonastali vijenci i aranžmani mogu biti slični prošlogodišnjim, ali ne identični jer je svaki od njih unikatan rad kreativnih stvaraoca.

Ukoliko podržavate ovaj naš projekt, molimo Vas da ispunite NARUDŽBU na dnu stranice, te nam je pošaljete po donositelju ove ponude, kontaktirate nas telefonom- 01/6152946 ili e-mail-om: ozana.udr@hi.t-com.hr, kako bismo mogli udovoljiti Vašim zahtjevima. (Najkasnije do 25.11.2015.)

Izrađivat ćemo vijence 27.11. i 28. 11. 2015.u novom prostoru u Ulici grada Vukovara 235;  tel: 01/8894233

Kad Vaš vijenac bude gotov, pozvat ćemo Vas telefonom da ga preuzmete. Platiti možete  na blagajni pouzećem ili virmanom na račun „OZANE“ – IBAN:HR1223600001101403726, Zagrebačka banka (s podacima uplatitelja-ime i prezime, adresa, OIB pravnog subjekta-kako bismo vam mogli  ispostaviti račun).

 Unaprijed Vam zahvaljujemo i srdačno Vas pozdravljamo, te Vam šaljemo tople čestitke za nadolazeće blagdane!

Za male i velike OZANOVCE                                                                   Tajnica  „OZANE“:

                                                                                                                             Vjera Lukavečki                                                           

Narudžbenicu možete preuzeti ovdje:

NARUDŽBA ADVENTSKIH VIJENACA

 

 

Galerija