Ponuda adventskih vijenaca

Poštovani, sigurni smo da nas i ove godine očekujete, jer već desetak godina realiziramo projekt  “Advent u OZANI” koji povezuje u kreativnom stvaralaštvu naše korisnike i sve učesnike radionice – prijatelje “OZANE”.

Osim ove socijalne, projekt ima i humanitaranu vrijednost, budući da su dosad prikupljena sredstva korištena za pomoć obiteljima slabijeg socijalnog statusa, članova Udruge, za opremanje radionica, održavanje prostora i  sl.

Ove bismo godine prikupljenim sredstvima kupili perilicu za suđe za naš vrtić, korito za keramičku radionicu i opremili mini kuhinju u Štrikeraj cafeu. Vjerujući u vašu spremnost da podupirete djelatnosti kakve provodi naša Udruga, nudimo Vam ADVENTSKE VIJENCE,ARANŽMANE i VIJENCE ZA VRATA izrađene u našoj radionici, kako biste u pravo vrijeme imali prikladno ukrašen dom.

Adventski vijenci i aranžmani su izrađeni i ukrašeni prirodnim materijalima, koje su naši korisnici prikupljali tijekom jeseni.

Primjerke nastale prošlih godina, možete vidjeti u galeriji. Upozoravamo: Novonastali vijenci i aranžmani mogu biti slični prošlogodišnjim, ali ne identični jer je svaki od njih unikatan rad kreativnih stvaraoca.

Ukoliko podržavate ovaj naš projekt, molimo Vas da ispunite NARUDŽBU na dnu stranice, i  kontaktirate nas telefonom ili e-mail-om kako bismo mogli udovoljiti Vašim zahtjevima. (Najkasnije do 27.11.2013.)

Izrađivat ćemo vijence 29.11. i 30.11.2013. u novom prostoru u Vukovarskoj 235; tel:01/8894233 Kad Vaš vijenac bude gotov, pozvat ćemo Vas telefonom da ga preuzmete. Platiti možete  na blagajni pouzećem  ili virmanom na račun “Ozane” – IBAN:HR1223600001101403726, Zagrebačka banka.

Unaprijed Vam zahvaljujemo i srdačno Vas pozdravljamo, te Vam šaljemo tople čestitke za nadolazeće blagdane! Za male i velike OZANOVCE Tajnica  „OZANE“: Vjera Lukavečki NARUDŽBA