Postanite i vi dio priče “SANJAM, LETIM, ŽIVIM!”


Poštovani,

 udruga „OZANA“ već 28 godina skrbi i provodi programe psihosocijalne rehabilitacije s djecom s teškoćama u razvoju i mladim i odraslim s intelektualnim teškoćama.

Korisnici udruge “OZANA”, osobe s invaliditetom ne žele biti samo primatelji pomoći, oni žele pomoć pružati i zato  projektom “Sanjam, letim, živim”  kroz suradnju s Društvom multiple skleroze Grada Zagreba, potaknuti smo letjeti zajedno s njima. Iskukičali smo, ispleli i isfilcali leptire narančaste boje, ili s naranačastim detaljima, jer upravo je narančasta boja koja se smatra bojom optimizma i životne energije (potrebne za let) ujedno i zaštitna boja MS-a.

 Prodajom leptira (4500 po 10 kn – koliko je registriranih osoba oboljelih od multiple skleroze) prikupit će se sredstva za  kupnju sprava za pasivno vježbanje za Društvo multiple skleroze Grada Zagreba i za asistivnu tehnologiju za poticanje komunikacije i razvoja govora kod malih  korisnika “OZANE”- djece s teškoćama u razvoju.

 11.05. tijekom Orange Bike Ride na Zrinjevcu  smo započeli prodaju leptira, ali iluzorno je očekivati da ćemo do 30.05. kada je zadnja akcija prodaje na manifestaciji MS walk, na Bundeku uspjeti prodati još 3900 leptira, (koliko ih je ostalo),  prodajući jednog po jednog građanima. Ohrabreni primjerom jednog poslovnog subjekta koji nam je dao donaciju u vrijednosti 200 leptira i darivat će ih svojim klijentima šireći tako ovu humanitarnu ideju-pomaganja drugima koji su u potrebi,  učinilo nam se da bi na taj način valjalo motivirati i druge firme i poslovne subjekte, pa Vas molimo za pomoć.

 Naš je IBAN:HR1223600001101403726, Zagrebačka banka.

Uz donaciju svakako napomenite: za leptire. (1 leptir – 10,00 kn).

 Hvala Vam iz srca  za pomoć, koju ćete nam  vjerujemo pokloniti.

Topli pozdravi iz “OZANE”!

 Vaši Ozanovci

Galerija