Rujan 2018.

Uz  uobičajene svakodnevne aktivnosti  koje se odvijaju kroz niz rehabilitacijsko-terapeutskih, kreativnih radionica, u rujnu su se događali i sljedeći  izvanredni sadržaji:

• od 14.09. ponovo plivamo svakog petka u bazenu Utrine
  • od 16.-22.09. Grad Zagreb je tradicionalno u okviru manifestacije „Europski tjedan mobilnosti“, organizirao u suradnji s niz udruga i drugih subjekata velik broj događanja. „OZANA“ je 17.09.  dala svoj doprinos ovoj manifestaciji  organiziravši predavanje i radionicu „Dresura i timarenje mog bicikla“. Gosti predavači i voditelji praktičnih aktivnosti su bili: Bojan Štimac, Marin i Dan Stipković
  • Započeli smo s radionicama filcanja vune u školama partnerima. 20.09. u OŠ T. Ujevića
  • 24.09. smo proslavili rođendane korisnika koji su rođeni u rujnu
  • Tijekom rujna vježbali smo predstavu „ Sv. Mihael“ koju smo odigrali za naše predškolce povodom Miholjdana
  • 26.09. smo se uljepšali novim frizurama u frizerskom salonu „SHE“, koji  kvartalno daruje takvu uslugu našim korisnicima
  • tijekom rujna održavale su se radionice osnova informatike- upotreba googla i pisanje e-mail-ova
  • Nabavili smo sjeme salate i 3 vrste luka, pa smo 27.09. štihali gredice, pripremajući  ih  za sijanje salate. Posijali smo salatu  i posadili lučice srebrenca; plijevili smo oko crne rotkve i oplijevili gredice s jagodama; nabrali smo kelja i izvadili mrkvu