01.12.2019.

Sve deke koje izradimo od vunenih kvadratića prikupljenih u humanitarnoj kampanji “Upletimo se”  imat će toplu podstavu od flisa. Hvala gospođi Jasni na ovoj donaciji.

03.12.2019.

Dok je naša Ivana jučer predstavljala kampanju “Upletimo se”i terapeutske učinke pletenja i kukičanja na okruglom stolu u DV Lisinski povodom Međunarodnog dana osoba s invaliditetom, nama su se na radionici vunenih kvadrata u Štrikeraj cafeu pridružile djelatnice Ureda pravobraniteljice za osobe s invaliditetom.

04.12.2019.

– U tjednima bez nastave, roditelji i učenici MIOC Zagreba uz profesorice Mirjanu Zadro i Loreanu Selisek Butina, kao i Hoteljersko Turistička Škola ujedinili su se u plemenitom cilju kampanje “Upletimo se”.

– U savršeno vrijeme stigli su kvadrati nekoliko udruga iz Španjolske, okupljene u grupaciji IAIA.

05.12.2019.

– Naši susjedi također vrijedno rade na pletenju i kukičanju kvadrata za “Upletimo se”: otkrivanje božićnog drvca ljubavi i zajedništva i tople deke za zagrebačke beskućnike. Razkrite Roke, hvala na paketu i velikome srcu koje imate.

– U tjednu kada smo punom parom spajali naše kvadratiće u tople deke za beskućnike te za veliko božićno drvce ljubavi i zajedništva smo predstavilina Europskome trgu, puno znači kad nas, poput gospođe Đurđice, netko iznenadi cijelom jednom dekom! 😍

07.12.2019.

I Pazin se uključio u “Upletimo se”! Netom prije našeg predstavljanja velikog vunenog božićnog drvca ljubavi i zajedništva, Dls Pazin održao je svoju radionicu pletenja vunenih kvadrata kako bismo izradili što više toplih deka za beskućnike.

Upleo se i Split na radionici u organizaciji Darovita djeca.

Otkrili smo i naše veliko vuneno božićno drvce ljubavi i zajedništva! 🎄 Još jednom veliko hvala svima koji su podržali našu kampanju, koji su aktivno pleli i kukičali te doprinijeli izradi ovog veličanstvenog drvca i toplih deka za beskućnike grada Zagreba. Hvala i Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku, Uredu za udruge Vlade RH, Hrvatska udruga za odnose s javnošću – HUOJ i CTA komunikacije koji su omogućili ostvarivanje kampanje “Upletimo se”. Šaljite i dalje kvadrate jer nećemo stati s izradom dekica dok ne potrošimo i posljednji kvadrat! 😄

11.12.2019.

-Trenutak koji smo svi s nestrpljenjem iščekivali! Prve deke predane su onima zbog kojih ste se svi vi upleli s nama! Daliborka, Dragan, Denis i Mile posjetili su nas u Štrikeraj café-u (neki se i prisjetili pletenja) i preuzeli svoje deke. Hvala im na ugodnom druženju. Neka im deke prenesu dobre želje, ljubav i toplinu svih koji su nam se u ovoj akciji pridružili. A u Štrikeraj café-u su nam uvijek dobrodošli 😊

– S organizacijom IAIA iz Španjolske ostvarili smo prekrasnu suradnju u projektu “Sanjam, letim, živim”. Ovaj su se put “UPLELI” s nama na poseban način – 24 njihove grupe iz raznih gradova diljem Španjolske izrađivale su kvadrate. Svaka od njih poslala nam je po dva kvadrata kako bismo ih ugradili u naše božićno drvce ljubavi i zajedništva. Od ostalih su kvadrata izrađivali vlastita drvca te će ih također pretvoriti u deke… Hvala im što su prepoznali našu inicijativu i proširili je!

– Dok s gospodinom Mrvaljem i Uličnim fajterima dogovaramo novu predaju deka i dalje nam stižu kvadrati – ali ne samo kvadrati – nego i cijele deke! Poseban je osjećaj otvarati paketiće, diviti se svakom kvadratu i čitati vaše poruke! Spajamo dalje. Hvala svakom od Vas tko se upleo s nama!

20.12.2019.

Između mnoštva paketa i paketića koji nam i dalje svakodnevno pristižu izdvajamo jedan iz OŠ Brodarica pokraj Šibenika. S veseljem su nam se pridružili u akciji, izradili cijelu deku i niz kvadrata uz to te nam napisali prekrasnu poruku dio koje dijelimo s vama. Hvala im od srca! Hvala i svima ostalima koji su se upleli s nama!