9.04.2021. godine obilježava se 1. Europski dan vune  – to je inicijativa EWE čiji je suosnivač i OZANA.

Jedan od prijedloga kako da ga obilježimo stigao je od prijateljske organizacije IAIA iz Španjolske i željeli bismo ga podržati. Za to nam treba i vaša pomoć!

Riječ je o The Hilandia Solidarity Challenge koji se sastoji u formiranju najvećeg virtualnog stada ovaca na svijetu.

U projektu mogu sudjelovati svi koji žele da njihova ovca bude dio ovog međunarodnog stada ovaca, a time ujedno pomažemo prijateljskoj IAIA, koja uvijek podržava sve naše akcije, jer za svakih 10 ovaca oni će dobiti klupko vune za svoje humanitarne projekte.

Kako se uključiti?

  1. Potrebno je izraditi ili nacrtati ovcu – nema propisanih načina, sve što je potrebno je:

vaša ideja + vaša mašta + vaša kreativnost = OVCA ZA STADO

  1. svojoj ovci nadjenite ime (možete i napisati nešto o njoj)
  2. napravite kvalitetnu fotografiju svoje ovce
  3. pošaljete na mail: ozana@centarozana.hr

Kada prikupimo sve fotografije za naše stado, poslati ćemo ih u Španjolsku i biti će pridodane virtualnom međunarodnom stadu! Cilj je prikupiti što veći broj ovaca, dakle broj fotografija nije ograničen – što veći broj to bolje za virtualno stado ovaca i to će više klupka vune dobiti IAIA.

Pozivamo Vas da nam se priključite i zajedno s nama napravite stado ovaca (sačinjeno od različitih veličina, oblika ovaca i s različitim imenima) i time se uključite u obilježavanje 1. Europskog dana vune.

Pošaljite nam fotografiju svoje ovce do 25.3.2021. na mail: ozana@centarozana.hr , a mi ćemo od prikupljenih ovaca stvoriti stado i poslati ga u Španjolsku kako bi i Hrvatska bila dio ove lijepe priče!

S nestrpljenjem očekujemo fotografije vaših ovaca, ne zaboravite im dati IME i pustite mašti na volju!!!