• Ovih smo dana opet “od kuće”. Nije nas to spriječilo da, sa svojim voditeljicama, prionemo pripremama za Božić i uživamo u ovom čarobnom vremenu došašća. Osim što crtamo, filcamo, modeliramo, vježbamo, lijepimo, izrezujemo, slušamo poučne priče, mijesimo i pečemo keksiće, odlučili smo izraditi pahuljice dok čekamo one prave.
  A ako se i vi želite oprobati u izradi upute su ovdje: https://youtu.be/lT2oeNkTOAk
 • Na naš mail je stigao poziv za kulinarsku avanturu “Ne zaboravimo stečene vještine i nadogradimo nove” u organizaciji Udruge UNUO te Udruge osoba s invaliditetom Sisačko-moslavačke županije.
 • Svake subote, od 10:20 sati, Vedran Habel, profesionalni kuhar, održava online kulinarsku radionicu. Sve su radionice usmjerene osposobljavanju budućih kuhara te svladavanju različitih izazova koji su pred njih postavljeni, kako njih, tako i njihovih obitelji. Osim što polaznici stječu osnovne vještine kuhanja, podrška je također usmjerena i njihovim obiteljima koje će moći postavljati pitanja tijekom samih radionica.
  Na kraju kulinarske radionice, kuhari su imali zadatak fotografirati svoje jelo i fotografiju jela sa svojim podacima poslati na mail kako bi komisija mogla odabrati najbolje jelo i slijedeću srijedu dodijeliti tom jelu kuharicu Udruge UNUO kao nagradu.
  Od naših su se korisnika, uz podršku roditelja, u kulinarsku avanturu upustili Željko, Mirta i Filip.
  Izazov je bila bazična zlevka s nadjevom prema izboru. Kako im je išlo, procijenite sami.
 • Grad Zagreb razveselio nas je božićnim  poklonima za naše korisnike. Hvala mu!