vrapče 9
Vrapče 8
Vrapče 7

Prvog dana mjeseca prosinca još smo izrađivali adventske vijence. Zahvaljujemo svim roditeljima naših korisnika kao i svim volonterima koji su nam pomogli da i ove godine uspješno realiziramo radionicu na kojoj se redovito traži adventski vijenac više.

Vježbali smo zborsko pjevanje s našom dragom volonterkom Ivom Boršić i tako se pripremali za nastup na otvorenju izložbe naših radova. Sudjelovali smo na Zagreb Yarn Craft Fest događanju. Hvala svima koji su posjetili naš štand, popričali s nama, informirali se oko naših programa, divili se rukotvorinama koje nastaju na našim radionicama s vunom i pređom, poslušali predavanje o dobrobitima pletenja i kukičanja i uključili se u pletenje zajedničkog šala kojim smo  ogrnuli božićno drvce.  06. prosinca je bilo svečano otkrivanje bora u dvorištu klinike Vrapče, a u sklopu inkluzivne radionice koja je dio programa „Ruke“ financiranog od strane Ministarstva rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike.

Redovito su nam pristizali rukavići i gotovi šalovi iz svih krajeva Hrvatske. Na našoj adresi smo također organizirali radionicu ukrašavanja božićnih kuglica tehnikom filcanja.  U sklopu projekata koje provodim o organizirali smo radionice heklanja i štrikanja po Domovima za starije i nemoćne i tako uljepšali ovaj period godine korisnicima tih ustanova.

  1. prosinca je bilo svečano otvorenje Ozanine božićne izložbe pod naslovom „Ruke“ na našoj adresi. Svečanom otvorenju je iz gradskog ureda za socijalnu zaštitu osoba s invaliditetom nazočila gospođa Marija Mustač, voditeljica odjela za planiranje i zaštitu osoba s invaliditetom u ulozi izaslanice gradonačelnika gospodina Tomaševića. Gosti su uživali u izloženim prigodnim radovima naših korisnika kao i u prigodnom programu kojeg smo im svi zajedno pripremili.

Udruga Fijaker organizirala je Salon fotografija Minijature 2023. te su nas pozvali da 13. prosinca  pogledamo sve prispjele radove.

Otkup radova po popularnoj cijeni  u cijelosti namijenjen je humanitarnoj udruzi Ozana. HVALA Udruzi Fijaker!

U četvrtak 14. prosinca smo organizirali večer za donatore i volontere te im uručili Zahvalnice i prigodne poklone. Ovim putem im se svima još jednom od srca zahvaljujemo za svaki oblik pomoći i podrške. Zahvaljujući Vama smo još jači i spremniji za nove izazove. Mjesec prosinac smo uglavno posvetili završavanju božićnih radova te smo kroz svakodnevne redovite aktivnosti uglavnom nastojali „zaokružiti“godinu.

18. prosinca Foto kino savez i gospodin Tiljak su u svojim prostorima organizirali izložbu u sklopu koje su izložili i naše radove. HVALA im od srca!
19. prosinca smo organizirali božićno druženje s roditeljima i korisnicima. Zahvaljujemo se Cateringu Zrinski iz Zagreba koji nam je velikodušno donirao hranu za navedenu prigodu te nas još jednom uvjerio da su dobri ljudi svuda oko nas samo moramo bolje gledati i biti spremni na dobrotu uzvratiti dobrotom. HVALA Catering Zrinski. Jako smo se lijepo proveli i zabavili.
20. prosinca smo se odazvali pozivu od strane T-com kompanije i u njihovim prostorima izložili naše prigodne proizvode, a sredstva od prodaje dalje će se usmjeriti u redovan program.

HVALA svim roditeljima naših korisnika na svemu dobrome što smo napravili i zajedno naučili u ovoj godini.

SVIMA SRETNU I USPJEŠNU GODINU ŽELE SVI OZANOVCI!!! 😊

Vrapče 6
Vrapče 5
Vrapče 4
Vrapče 3
Vrapče 2
Vrapče 1
Tiljak prodaja
T-HT prodaja
Samostalnost 9
Samostalnost 8
Samostalnost 7
Samostalnost 6
Samostalnost 5
Samostalnost 4
Samostalnost 3
Samostalnost 2
Samostalnost 1
Ruke najava izložbe
Ruke 14
Ruke 13
Ruke 12
Ruke 11
Ruke 10
Ruke 9
Ruke 8
Ruke 7
Ruke 6
Ruke 5
Ruke 4
Ruke 3
Ruke 2
Ruke 1
Rođendani 2
Rođendani 1
Redovan program 5
Redovan program 4
Redovan program 3
Redovan program 2
Redovan program 1
Otvaranje izložbe3
Otvaranje izložbe1
Otvaranje izložbe 2
Filcanje objava
Filcanje 5
Filcanje 4
Filcanje 3
Filcanje 2
Filcanje 1
fijaker
Domjenak 5
Domjenak 4
Domjenak 3
Domjenak 2