• Uživamo u radu na vrtu i plodovima našeg rada. Marljivo smo plijevili, ubirali plodove (tikvice, rajčice, paprika, luk, češnjak, poriluk, salatu,..), povezivali rajčice i zalijevali. Radili smo i u cvjetnjaku ispred OZANE – čišćenje žardinjera od korova i smeća te zalijevanje
  • Izlet ETI Vinkovac u organizaciji HOSU- U dva navrata sudjelovali smo na cjelodnevnom druženju na imanju ETI u organizaciji glazbenika i muzikoterapeuta iz hrvatske Orff Schulwerk udruga. Sudjelovali smo u radionicama Orff Schulwerk muziciranja, razgledavali imanje i okolicu (odlazak do šume, na livadu uz praćenje drveća i cvijeća), uživali u super objedu i osvježenju u bazenu. Radionice su sadržavale različite aktivnosti. Plesali smo na osmišljenu koreografiju, svirali različite instrumenate u pratnji gitare, te pjevali pjesme.
  • Ljetne vrućine smo lakše brodili na bazenu na Mladosti te gledajući filmove

U našem smo kuheraju bili i dalje vrijedni, a sve zahvaljujući plodovima s našeg vrta. Pripremali smo užine s našim voditeljicama i to salate s povrćem i sirom, tjesteninu s povrćem, hladne salate od povrća, jaja i sira, zapečenu rižu sa povrćem.. Vježbali smo i odlazak u nabavku po namirnice potrebne za kuhanje..