Programi koje provodimo s korisnicima OZANE, djecom s teškoćama u razvoju te mladim i odraslim osobama s invaliditetom osmišljeni su tako da su prilagođeni specifičnim potrebama korisnika uvjetovanih njihovom dobi te vrstom i stupnjem teškoća u razvoju. U okruženju životne radosti i optimizma, kroz pažljivo vođene i osmišljene aktivnosti s posebnim naglaskom na skrbnu brigu o drugom i o okolini, svakom ponaosob pružena je mogućnost da se razvija i raste do svog maksimalnog potencijala. Svaki novi pristup i svaka nova stručna osoba koja se uključi u rad s njima unosi u taj rad dodatnu vrijednost i pruža našim korisnicima novi poticaj. Posebno to dolazi do izražaja u ovako dobro osmišljenim i pažljivo planiranim projektima kao što je ovaj.

Aktivnostima projekta bile su obuhvaćene sve skupine – djeca s teškoćama u razvoju predškolske dobi, njihovi roditelji, mlade i odrasle osobe s invaliditetom i njihovi roditelji. Projekt je provođen u periodu od rujna prošle godine do kraja svibnja ove godine!

Financiralo ga je Ministarstvo rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike kroz jednokratnu financijsku podršku.

Mali uvid u sve ono što se događalo možete steći kroz fotografije.

Hvala svima!