Naš ŠTRIKERAJ CAFÉ ponovno je otvorio svoja vrata. Obzirom na okolnosti i propisane mjere obavještavamo vas o NOVOM RADNOM VREMENU ZA GOSTE – dobro ste nam došli svakog radnog dana od 18,00 do 20,00 sati. I dalje možete dobiti individualnu poduku, vunice, sheme i ideje za izradu igračka isl. U istom terminu preuzimamo i kvadrate  svih onih koji ih i dalje pletu ili kukičaju za našu akciju Upletimo se! – svi koji su zainteresirani mogu nastaviti izrađivati kvadrate a mi ćemo ih spajati u deke za potrebite.

Lijepe sunčane dane koristili smo za šetnje gradom. U prvoj od tih šetnji vuneni su nas grafiti (hvala Voona) inspirirali da se i mi okušamo u guerilla knitting-u i yarn bombing-u. Pokrenuli smo malu akciju “Uhvati svog leptirića sreće” te smo počeli ostavljati leptiriće preostale iz projekta “Sanjam, letim, živim!” zajedno s napisanim porukama, kako bismo razveselili one koje ih pronađu i potaknuli ih da ih uzmu sa sobom ili poklone nekome da mu uljepšaju dan. Jeste li vi uhvatili svog leptirića sreće? Ako niste, ne brinite, letjeti će i dalje. Ako jeste, javite nam se.

  • U nedjelju 13.09.20. smo imali priliku po prvi puta sudjelovati u Projekt Ilica: Q’ART. Održali smo radionicu – Upletimo se! Hvala organizatorima što su nam pružili priliku da pokažemo što znamo i poučimo tome i druge. Nama je bilo lijepo, a nadamo se i onima koji su nam se na radionici pridružili.
  • 22.09.20. Obilježili smo Europski tjedan mobilnosti u suradnji sa  Službom za javno zdravstvo ❤️ Šetnjom i bicikliranjem zagrebačkim ulicama iskoristili smo priliku da razveselimo onog tko je pronašao i uzeo leptiriće s porukama. Jeste li uhvatili svog leptirića sreće? 🦋🦋🦋”Hvala draga Marija Škes, uživali smo u šetnji.