-Ured za udruge i ove godine je  organizirao Dane otvorenih vrata udruga čiji cilj je građanima i široj javnosti približiti programe i projekte od interesa za opće dobro koje provode udruge u Hrvatskoj, organiziranjem različitih aktivnosti u prostorima udruga ili izvan njih te otvaranjem vrata udruga svim zainteresiranim građanima. Predškolci su  otvorili svoja vrata svima zainteresiranima 10.06.2021. sa radionicom OZANIN mali cvjetnjak-sadnja cvijeća ispred OZANE i izrađivanje kućica za ptice.

-15.06.2021. održan je završni koncert u sklopu projekta “Interaktivni koncerti prema načelima Orff-Schulwerka” financiranog od Ministarstva kulture i medija kojeg provode muzičari i muzikoterapeuti iz Hrvatske Orff Schulwerk udruge.

-Tokom mjeseca smo modelirali (ribice i cijeli morski svijet od glinamola, filcali smo cvijeće- od kuglice do cvijeta), slikali (temperama ribice, pastelama OZANIN logo), kuhali (pekli smo prutiće i keksiće korištenjem modlica), pospremali igračke i izlog, stavljali rublje na sušenje, slagali ljetne dekoracije, igrali se u parku, provodili senzorne aktivnosti (poligon, trampolin, tunel), uživali u predstavi Mačkica i mišić.

-Uz uobičajene aktivnosti smo provodili muzikoterapiju i zvukoterapiju.