• 16.10.2019. počinjemo kampanju „Upletimo se“ koja će trajati iduća dva mjeseca, a uključuje razne aktivnosti vezane uz promociju pletenja kao terapije i pletenje i kukičanje kvadrata za bor, a potom za deke za beskućnike.
  • 19.10.19. smo predstavili kampanju „Upletimo se“ na 3. konferencija Zdravstvene kineziologije. Sa sudionicima smo razgovarali o terapeutskim učincima pletenja i održali nekoliko privatnih poduka.
  • 25.10. i 26.10.2019. Slučajni i namjerni prolaznici na zagrebačkoj „špici“ za vikend su mogli primijetiti neobičnu crvenu nit povučenu od Gajeve ulice, preko Bogovićeve do Cvjetnoga trga. Istovremeno, na tim lokacijama, ali i na Zrinjevcu, u Teslinoj ulici i pored Hrvatskog narodnog kazališta, poglede su mamili i naši dragi prijatelji i kolege koji su se bavili aktivnošću malčice neobičnom za ulice i trgove – pletenjem.
  • 28.10.19. proveli smo u Domu za starije osobe i Gerontološkom centru Maksimir uz dr. sc. Hrvoje Budincevic, dr. med., povodom Svjetskog dana borbe protiv moždanog udara. Predstavili smo našu kampanju „Upletimo se“ i razgovarali o terapeutskim učincima pletenja s korisnicima Doma.
  • 30.10.19. akciju „Upletimo se“ predstavili na heklačkoj školici za osnovnoškolce u Mobilni štrikeraj: knjižnica Voltino s njihovim nastavnicom.