4.4.2022. Otvorili smo izložbe u Knjižnici Grada Zagreba – Knjižnica Sloboština – „Lepeza OZANINIH rukotvorina“ i Knjižnica Gajnice  – „Proljeće s Ozanom“ koje su vješto pripremili mali i veliki OZANOVCI. Izložbe su bile otvorene do 4.5.2022. godine. Hvala puno na suradnji i podršci.

Krenuli smo sa proljetnim radovima na vrtu. Konačno je palo malo kišice i sad je još veći gušt otići do vrta i početi sijati i saditi sadnice pripremljene preko zime u prostorima OZANE ( paprike i paradajze) u sklopu programa „UPLETIMO SE U SOCIJALNU MREŽU OZANE (koja ne puca)“ kojeg financijski podupire Ministarstvo rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike.

9.4. Održan je 2nd European Wool Day na kojem smo sudjelovali sa dvije video prezentacije. Jedna je prezentacija naše akcije Isprepletimo ruke, a druga prikazuje zajedničke radionice filcanja naših korisnika sa učenicima osnovnih i srednjih škola. Posebno nam je drago i ponosni smo što je naš rad prepoznat i cijenjen i izvan granica Hrvatske 🥰Video prezentacije možete pogledati ovdje: https://youtu.be/icIn76EDaTo – Wool to school, https://youtu.be/9YSTfOVgfY4 – Let’s join hands

11.-14.4. Organizirali smo Uskrsnu prigodnu prodaju rukom rađenih rukotvorina ispred prostora OZANE u Ulici grada Vukovara 235.

13.4. Dobro jutro Hrvatska – prilog o Uskrsnoj prigodnoj prodaji.

15.4. Zajednički odlazak korisnika OZANE i voditelja na Križni put, na Bliznec

Tijekom travnja održali smo radionice filcanja u partnerskim i suradnim školama: MIOC, OŠ Dubrava, Vrbovec, OŠ Voltino i OŠ Dubranec u sklopu projekta „MALI DOMAĆI U OČUVANJU BAŠTINA“.

27.4. Obilježavanje Dana Blažene Ozane Kotorske filmom o njenom životu u svakoj grupi korisnika

Sve više studenata kod nas obavlja praksu, vježbe ili volontiranje, a dolaze sa ERF-a i SCSR.

30.4.2022. naši korisnici koji plivaju u Klubu Natator sudjelovali su u Zadru na Regionalnom prvenstvu u plivanju i donijeli su brojne medalje.

Vrijedni smo bili u svim radionicama i pripremali fine delicije u našem Kuheraju.